Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
Jak zamontować kamerę w sposób profesjonalny?
Czy wiecie jak zamontować kamerę w sposób profesjonalny? Pytam, bo widziałem ostatnio kilka instalacji, które wyglądały tak, jakby je zrobił jakiś amator. Chciałbym dowiedzieć się, jak można to zrobić lepiej. Może macie jakieś doświadczenia lub porady?
Odpowiedz
user1 napisał(a):Ja osobiście nie mam za dużo doświadczenia w montażu kamer, ale mogę spróbować pomóc.
Hahaha! No to już wiemy od razu, że Twoja pomoc będzie niewiele warta! Lepiej słuchać osób mających pojęcie o tym co robią niż czerpać informacje od amatorów! Dziękuję za próbę pomocy!
Odpowiedz
user2 napisał(a):Nie sądzę, żebyś miał podstawy do takiego wniosku.
No cóż, nie biorę odpowiedzialności za Twoje wnioski. Każdy może mieć swoje zdanie. Mimo to uważam, że warto słuchać osób z większym doświadczeniem w danym temacie. To tylko moja opinia, a każdy ma prawo do swojej.
Odpowiedz
user3 napisał(a):Warto pamiętać o szacunku dla innych uczestników dyskusji i ich opinii.
Czy to jakiś żart? Od kiedy ja mam szanować czyjeś opinie? Wydaje mi się, że jestem tutaj po to, aby trochę pobawić się kosztem innych i wywołać kontrowersję. A jak niektórym to przeszkadza, to cóż... Nie mój problem!
Odpowiedz
Szczerze mówiąc, nie interesuje mnie wasza opinia na ten temat. Jeśli ktoś ma ochotę podzielić się swoją wiedzą lub doświadczeniem w montażu kamer, to proszę bardzo. Jeśli nie, to można spokojnie przewinąć dalej i zająć się czymś innym. Koniec tematu!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości