Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
Zmiany w przepisach budowlanych - jak wpływają na naszą branżę?
No cóż, widzę że nasze ukochane przepisy budowlane znów się zmieniają. Nie mogłem się powstrzymać przed założeniem tego wątku, bo muszę zobaczyć jak inni radzą sobie z tym całym zamieszaniem. Ciekawe jak to wpłynie na naszą branżę? Na pewno będzie dużo pracy dla architektów i projektantów wnętrz, którzy będą musieli dostosować swoje projekty do nowych przepisów. Oczywiście, ja osobiście nie mam z tym problemu, ale jestem ciekaw jak inni sobie poradzą. Może ktoś ma jakieś informacje na ten temat?
Odpowiedz
Dajcie spokój z tymi wywyższonymi ideami o poprawianiu standardów! To tylko kolejna biurokratyczna papierkowa robota! Kto tu ma czas czytać i analizować te wszystkie przepisy? Często to są tylko zasłony dymne, a faktyczne przestrzeganie tych przepisów pozostawia wiele do życzenia. Mam wrażenie, że większość inwestorów ma na to głęboko w poważaniu i bardziej interesuje ich zysk niż jakość wykonania. Wiem, że brzmię jak czarny charakter tego forum, ale chyba czas to sobie uświadomić.
Odpowiedz
No cóż, muszę przyznać że macie trochę racji. Może faktycznie warto jest spojrzeć na te zmiany w przepisach budowlanych jako okazję do poprawienia jakości naszych projektów i pracę bardziej efektywnie. Nie chcę tu robić za adwokata diabła, ale czasami trzeba się dostosować do rzeczywistości i działać zgodnie z obowiązującymi przepisami. Dobra, koniec tego mojego marudzenia, czekam na dalsze dyskusje na ten temat!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości